Aker Solutions indgår britisk brint-samarbejde

Den norske virksomhed skal sammen med det britiske ingeniørselskab Doosan Babacock udvikle løsninger inden for vedvarende energi og lavemission.
Foto: Aker Solutions
Foto: Aker Solutions

Aker Solutions slår pjalterne sammen med britiske Doosan Babacock. Her skal de to samarbejde om at udvikle lavemissionsløsninger og vedvarende energi. Det oplyser Aker Solutions i en meddelelse.

Partnerne vil især fokusere på at forfølge og vinde kontrakter om nye brintproduktionsanlæg og faciliteter til opsamling af kulstof, udnyttelse og lagring (CCUS). Muligheder for andre projekter inden for proces og energiindustri vil også blive undersøgt, lyder det.

"Det fælles arbejde fra Aker Solutions og Doosan Babcock kan give kunderne et tilbud om at levere komplette, bæredygtige energifaciliteter baseret på en dokumenteret track record for begge virksomheder," siger Kjetel Digre, administrerende direktør for Aker Solutions.

"Dette er også et vigtigt skridt for vores mål om at vokse inden for projekter relateret til energiomstillingen og for vores strategi om at etablere forretningsmodeller med solide partnere, hvor dette kan tilføre værdi."

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch)

Aker Solutions henter ny direktør til grønne strategier

Ørsted laver CCS-aftale med Aker 

Aker Clean Hydrogen fejrer vellykket pengejagt 

Aker Clean Hydrogen vil hente tre milliarder 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også