CleantechWatch

Coronaudfordret flowspecialist håber at kunne byde ind på PtX-projekter

Mens coronakrisen har udfordret flowspecialisten Armatecs opgaver i industrien og energisektoren og trukket spor ind i regnskabsbøgerne, så håber virksomheden nu på at kunne hente vækst fra blandt andet flere PtX-projekter.

Foto: Armatec/PR

Den omfattende coronanedlukning har udgjort en kæp i hjulet for mange af flowvirksomheden Aramtecs pumpeeftersyn i både industrien og energisektoren, og det har sat sine spor i det årsregnskab, som virksomheden for nyligt kunne præsentere.

Nu håber flowvirksomheden, der leverer systemløsninger og rådgivning til primært forsynings- og energisektoren, dog at kunne hente fremtidens vækst fra blandt andet de mange Power-to-X-projekter, der lige nu vinder frem flere steder herhjemme, fortæller adm. direktør, Jens Brammer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs