CleantechWatch

Maritim batterileverandør udvider med produktion af brændselsceller

Den maritime batterileverandør Corvus Energy udvider aktiviteterne ved at ville producere brændselsceller på brint. Selskabet har indgået en aftale med Toyota, som bliver en nøgleleverandør.

Geir Bjørkeli er adm. direktør for Corvus Energy, som vil starte en produktion op af brintbaserede brændselscellesystemer. | Foto: Corvus Energy

Batterileverandøren Corvus Energy udvider sine aktiviteter med planer om at udvikle og producere brændselscellesystemer på brint som en grønnere løsning til skibe.

Det sker med etablering af en egentlig produktion i Bergen. Her er den japanske bilfabrikant Toyota med som "en nøglepartner og leverandør af masseproduceret brændselscelle-teknologi," skriver Corvus i en meddelelse mandag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job