CleantechWatch

Hård konkurrence på anlægsopgaver skrumper bundlinjen hos grøn entreprenør

Skærpet konkurrence på bygge- og anlægsmarkedet har taget en ordentlig luns af både top- og bundlinje hos entreprenørvirksomheden P. Olesen og Sønner. Direktør forudså dog allerede sidste år et ringere resultat for 2019/2020.

Foto: P. Olesen og Sønner // PR

Det har været et regnskabsår præget af hård konkurrence på bygge- og anlægsmarkedet og nedbrydningen forbundet hermed for entreprenørvirksomheden P. Olesen og Sønner.

Fredag har virksomheden, der beskæftiger sig med nedbrydning og miljøsanering på bygge- og anlægsopgaver, præsenteret et regnskab for regnskabsåret 2019/2020, der vidner om tilbagegang på både top- og bundlinje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs