CleantechWatch

Energieffektivisering er mærkesag for installationsbranchens nye direktør

Energieffektivisering skal langt højere op på den politiske dagsorden, mener den nye adm. direktør i arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen. Han ser sin medlemskreds som en nøgleaktør i den grønne omstilling, når de politiske aftaler skal eksekveres ude i virkeligheden.

Foto: TEKNIQ Arbejdsgiverne //PR

Han blev udnævnt i marts, da det meste af det offentlige rum lå øde hen, og han tiltrådte 1. maj som ny adm. direktør i arbejdsgiver- og brancheforeningen Tekniq Arbejdsgiverne, da coronakrisen fortsat havde et solidt greb om en stor del af foreningens godt 4.300 medlemsvirksomheder i installations- og metalbranchen.

For den mangeårige embedsmand, senest afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, var udfordringerne for den 43-årige Troels Blicher Danielsen til at få øje på, da han i foråret trådte ind i foreningens hovedsæde i Glostrup og dermed erstattede foreningens direktør gennem de sidste 31 år, Niels Jørgen Hansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs