CleantechWatch

Energieffektivisering er mærkesag for installationsbranchens nye direktør

Energieffektivisering skal langt højere op på den politiske dagsorden, mener den nye adm. direktør i arbejdsgiver- og erhvervsorganisationen Tekniq Arbejdsgiverne, Troels Blicher Danielsen. Han ser sin medlemskreds som en nøgleaktør i den grønne omstilling, når de politiske aftaler skal eksekveres ude i virkeligheden.

Foto: TEKNIQ Arbejdsgiverne //PR

Han blev udnævnt i marts, da det meste af det offentlige rum lå øde hen, og han tiltrådte 1. maj som ny adm. direktør i arbejdsgiver- og brancheforeningen Tekniq Arbejdsgiverne, da coronakrisen fortsat havde et solidt greb om en stor del af foreningens godt 4.300 medlemsvirksomheder i installations- og metalbranchen.

For den mangeårige embedsmand, senest afdelingschef i Beskæftigelsesministeriet, var udfordringerne for den 43-årige Troels Blicher Danielsen til at få øje på, da han i foråret trådte ind i foreningens hovedsæde i Glostrup og dermed erstattede foreningens direktør gennem de sidste 31 år, Niels Jørgen Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs