CleantechWatch

Grundfos-chef: "Vi holder nærmest sommerferie, som vi plejer"

Mens Danmark langsomt er ved at åbne op efter coronakrisen, slår Grundfos-topchef Mads Nipper fast, at det er ekstremt usikkert at spå om, hvad der vil ske på eksportmarkederne.

Mads Nipper, topchef i Grundfos-koncernen, advarer om, at vi ikke må glemme, at store dele af verden fortsat er lukket ned på grund af corona. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Godt fire måneder efter at statsminister Mette Frederiksen slog coronaalarm og lukkede Danmark ned, slår topchef i Grundfos Mads Nipper fast, at krisestemningen på ingen måde er drevet over.

Tværtimod peger han på, at det fortsat er en udfordring af de store at styre en global eksportkæmpe som Grundfos nogenlunde sikkert gennem krisen, som fortsat dominerer dagsordenen i den midtjyske pumpekoncern.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs