Herning-firma genanvender kunstgræs fra foldboldbaner: Bygger fabrikker i Holland og Frankrig

Kunstgræs-genanvenderen Re-Match fik sidste år en investering fra Nordic Alpha Partners. Målet er at bygge 24 fabrikker i Europa og Nordamerika.
Foto: Ole Lind/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Foto: Ole Lind/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Herning-virksomheden Re-Match, der genanvender gammelt kunstgræs fra fodboldbaner, ekspanderer forretningen med en fabrik Frankrig. Det skriver Børsen.

Virksomheden er allerede i gang med at etablere en fabrik i Holland, som skal fungere som skabelon for yderligere 22 fabrikker i Europa og Nordamerika. Det er i hvert fald målet med den investeringen, som Re-Match sidste år fik fra industriinvesteringsvirksomheden Nordic Alpha Partners, skriver mediet.

"Frankrig har mere end 4000 kunstgræsbaner, og vi tror, vores løsning får medvind i takt med stigende fokus på bæredygtighed i Frankrig," siger Laurits Bach Sørensen, der er partner i Nordic Alpha Partners og formand for genanvendelsesvirksomheden, til Børsen.

Re-Match har haft produktion siden 2016 og genanvender hvert år cirka 26.000 tons kunstgræs ved hjælp af virksomhedens patenterede miljøteknologi.

Dansk cleantech-virksomhed omdanner kasserede bilruder til millioner 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også