CleantechWatch

Herning-firma genanvender kunstgræs fra foldboldbaner: Bygger fabrikker i Holland og Frankrig

Kunstgræs-genanvenderen Re-Match fik sidste år en investering fra Nordic Alpha Partners. Målet er at bygge 24 fabrikker i Europa og Nordamerika.

Foto: Ole Lind/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Herning-virksomheden Re-Match, der genanvender gammelt kunstgræs fra fodboldbaner, ekspanderer forretningen med en fabrik Frankrig. Det skriver Børsen.

Virksomheden er allerede i gang med at etablere en fabrik i Holland, som skal fungere som skabelon for yderligere 22 fabrikker i Europa og Nordamerika. Det er i hvert fald målet med den investeringen, som Re-Match sidste år fik fra industriinvesteringsvirksomheden Nordic Alpha Partners, skriver mediet.

"Frankrig har mere end 4000 kunstgræsbaner, og vi tror, vores løsning får medvind i takt med stigende fokus på bæredygtighed i Frankrig," siger Laurits Bach Sørensen, der er partner i Nordic Alpha Partners og formand for genanvendelsesvirksomheden, til Børsen.

Re-Match har haft produktion siden 2016 og genanvender hvert år cirka 26.000 tons kunstgræs ved hjælp af virksomhedens patenterede miljøteknologi.

Dansk cleantech-virksomhed omdanner kasserede bilruder til millioner 

Mere fra CleantechWatch

Her er ugens bedste historier på CleantechWatch

Frasalg af aktier som følge af en høj arveafgift, et forslag til en ny emballagelov fra EU og flere vandfolk til rådgivningsbranchen er blandt andet nogle af de ting, der har været på tapetet i ugens løb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs