CleantechWatch

Herning-firma genanvender kunstgræs fra foldboldbaner: Bygger fabrikker i Holland og Frankrig

Kunstgræs-genanvenderen Re-Match fik sidste år en investering fra Nordic Alpha Partners. Målet er at bygge 24 fabrikker i Europa og Nordamerika.

Foto: Ole Lind/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Herning-virksomheden Re-Match, der genanvender gammelt kunstgræs fra fodboldbaner, ekspanderer forretningen med en fabrik Frankrig. Det skriver Børsen.

Virksomheden er allerede i gang med at etablere en fabrik i Holland, som skal fungere som skabelon for yderligere 22 fabrikker i Europa og Nordamerika. Det er i hvert fald målet med den investeringen, som Re-Match sidste år fik fra industriinvesteringsvirksomheden Nordic Alpha Partners, skriver mediet.

"Frankrig har mere end 4000 kunstgræsbaner, og vi tror, vores løsning får medvind i takt med stigende fokus på bæredygtighed i Frankrig," siger Laurits Bach Sørensen, der er partner i Nordic Alpha Partners og formand for genanvendelsesvirksomheden, til Børsen.

Re-Match har haft produktion siden 2016 og genanvender hvert år cirka 26.000 tons kunstgræs ved hjælp af virksomhedens patenterede miljøteknologi.

Dansk cleantech-virksomhed omdanner kasserede bilruder til millioner 

Mere fra CleantechWatch

Henrik Stiesdal stopper som topchef

Stifteren af Stiesdal-koncernen, der blandt andet står bag pyrolyseteknologien Skyclean, rykker et skridt ned i direktionen for at hellige sig til teknologiudvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs