CleantechWatch

Grundfos nedsætter kriseteam som følge af coronaudbrud

Pumpevirksomheden Grundfos vil undersøge, om forretningsstrategien fortsat er den rigtige set i lyset af coronakrisen. Derfor har virksomheden samlet et særligt kriseteam, der skal undersøge, om noget har ændret sig permanent.  

Foto: Casper Dalhoff/ERH

Coronakrisen har haft stor indflydelse på Grundfos' forretning. Nu skal et særligt kriseteam undersøge, om det også gælder permanent og om virksomheden derfor skal ændre sin forretningsstrategi, skriver Børsen.

"Vi har nedsat et team på en håndfuld af vores ledere og eksperter, der skal lave hypoteser og scenarier, for at undersøge om der er noget, der mere permanent ændrer sig. Det kommer vi til virkelig at lægge os i selen for at undersøge de kommende uger og måneder," siger topchef Mads Nipper til Børsen.

Som CleantechWatch tidligere har skrevet, forventer Grundfos en salgsnedgang på 10-20 pct. som følge af coronakrisen. Desuden aflyste virksomheden for nylig en lønstigning, som betød, at man kunne polstre "krigskassen" med omkring 200 mio. kr.

Mads Nipper kritiserer statsministerens tøven over for EU's genopretningsfond

Grundfos-topchef forventer salgsnedgang på 10-20 pct.

Mere fra CleantechWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs