CleantechWatch

Efter historisk salgsresultat: "Vi må nok se i øjnene, at 2020 bliver meget anderledes"

En række store projekter og evnen til at omstille sig til kundernes behov har sikret miljøteknikvirksomheden Armatec et historisk godt år, lyder det fra direktøren. Selvom 2020 lader til at blive en anden fortælling, er han stadig optimistisk.

"Da året startede, havde vi ambitioner om, at væksten skulle fortsætte. Det har vi naturligvis stadig, men vi må nok se i øjnene, at 2020 bliver meget anderledes," siger adm. direktør Jens Brammer. | Foto: Armatec/PR

Det har været et "historisk godt år" for miljøteknikvirksomheden Armatec, fortæller adm. direktør Jens Brammer i kølvandet på det regnskab, som virksomheden netop har sat det sidste punktum på.

2019 bød blandt andet på en bruttofortjeneste på knap 34 mio. kr. og et overskud på 7,3 mio. kr., og mens overskuddet er skrumpet en smule fra sidste års resultat på lige over 8 mio. kr., så fortæller Jens Brammer, at Armatec har set fremgang på alle forretningsområder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job