CleantechWatch

Rockwool indstiller Rebekka Herlofsen som nyt bestyrelsesmedlem

Når den nuværende formand for Rockwool udtræder af bestyrelsen ved den kommende generalforsamling, foreslår stenuldskoncernen, at Rebekka Glasser Herlofsen tager plads i bestyrelsen.

Foto: Equinor

Allerede i november sidste år kom det frem, at Rockwools nuværende bestyrelsesformand, Henrik Brandt, ikke stiller op til genvalg på den kommende generalforsamling i april i år.

Det bekræfter isoleringskoncernen torsdag formiddag i en indkaldelse til generalforsamlingen, hvor Rockwool også oplyser, at Rebekka Glasser Herlofsen, der er finansdirektør hos transportselskabet Wallenius Wilhelmsen, indstilles som nyt medlem af bestyrelsen.

Det er dog ikke hende, der står til at blive formand efter generalforsamlingen. Rockwool har allerede tidligere annonceret, at bestyrelsen efter generalforsamlingen forventer at konstituere sig med Thomas Kähler som formand og Carsten Bjerg som næstformand.

De to er allerede en del af bestyrelsen hos Rockwool på nuværende tidspunkt. Hvis Thomas Kähler bliver formand, vil han fratræde sin stilling som direktør for Systems Divisions hos selskabet.

Rockwool foreslår desuden genvalg af Søren Kähler, Andreas Ronken og Jørgen Tang-Jensen.

Rockwool får ny adm. direktør i Norden

Rockwool indstiller femte generation af Kähler-familien til formandspost 

Mere fra CleantechWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs