CleantechWatch

Nye ejere af Papiruld Danmark vil have fat i erhvervskunder

Med AH Wood Invest som nye medejere af den nordsjællandske isoleringsproducent Papiruld Danmark bliver fokus rettet mod at vokse på erhvervsmarkedet. Hidtil har selskabet satset på efterisolering af private huse.

Foto: Papiruld Danmark //PR

Det er med en klar strategi, at AH Wood Invest har købt sig ind i Hillerød-baserede Papiruld Danmark, der producerer papiruld til isolering.

De kommende år forventer selskabet at kunne vokse betydeligt på at skifte blikket fra det private marked og over mod erhvervskunder, fortæller den nye medejer Holger C. Hansen i et interview med Sjællandske Medier.

"Papiruld Danmark har i dag en god position på privatmarkedet i samarbejde med forskellige isolatører, som går ud og efterisolerer private huse. Og det er et super marked, men der, hvor man ikke har haft så meget succes, er erhvervsmarkedet med nybyg af enfamilieshuse, rækkehuse, institutioner og butikker. Der skal man bearbejde de rigtige kanaler, så man får sine produkter ind på markedet," siger Holger C. Hansen.

AH Wood Invest investerer i byggematerialevirksomheder og ejer ifølge virksomhedsregistret også aktiemajoriteten i Palsgaard Spær A/S og Lilleheden A/S. Den tidligere direktør i Papiruld Danmark, Claus Ebbe Skov Hansen, fortsætter ifølge Sjællandske Medier som teknisk direktør i isoleringsselskabet.

Virksomhed vil udskifte grus i byggeri med genanvendt glas 

Rockwool vil beskytte verdens byer mod oversvømmelser med vandsugende stenuld

Rockwool-topchef: Vi må betale nu for at vinde det grønne kapløb om fem år 

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs