CleantechWatch

Velkommen til CleantechWatch

CleantechWatch er mediet til alle med en særlig interesse i  den danske miljø- og ressourceindustri og virksomhederne i og omkring sektoren.

Foto: Jan Bjarke Mindegaard

Kære læser

Fremover vil du her på siden finde masser af nyheder om de mange virksomheder i og omkring den danske cleantech-sektor.

Vi opdaterer hele tiden med artikler, der sætter fokus på virksomhedernes strategier, resultater, rammevilkår, udfordringer og selvfølgelig også de strømninger og tendenser, der præger hele cleantechindustrien.

Vi udsender dagligt ét nyhedsbrev, der giver dig overblik.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her og enhver tid afmelde dig igen. Det kræver ikke abonnement at modtage nyhedsbrevet.

Artiklerne er skrevet af en fast stab af dygtige erhvervsjournalister, der brænder for at lave kvalitetsjournalistik om den danske cleantechindustri og de mange virksomheder i og omkring sektoren.

CleantechWatch arbejder tæt sammen med Watch Mediers 12 andre erhvervsmedier i København og vores kontorer på Christiansborg, i Bruxelles og i New York.

Kvalitetsjournalistik kræver investeringer, og derfor er en del af vores artikler kun tilgængelige for vores abonnenter. Du kan uforpligtende oprette et prøveabonnement her ved blot at indtaste dit navn og din mailadresse – ingen kreditkort eller andre forpligtelser.

Vi tilbyder også udvidede prøveabonnementer til virksomheder og organisationer. Kontakt vores salgsteam på cleantechwatch@infowatch.dk eller tlf. 70 777 483.

Vi er overbeviste om, at CleantechWatch kan opnå samme succes som vores øvrige medier. Men vi har brug for din hjælp. Vi er kun en e-mail eller en opringning væk. Og vi vil rigtig gerne høre, hvad du har på hjerte – hvad enten det er ris, ros, gode ideer, tip eller nye perspektiver.

God læselyst.

Anders Heering

Chefredaktør

Watch Medier

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs