CleantechWatch

Miljøteknik

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Søens skraldemand lever af plastik

BAGGRUND: En fransk sejler vil gøre noget ved de enorme mængder plastik i verdenshavene. Han har sat gang i produktionen af miljøskibe, der kan samle plastikken op.

Green Hydrogen indleder ny fase i udvidelsesplan

Brintvirksomheden Green Hydrogen Systems har valgt at sætte anden etape i udvidelsen i Kolding i gang og satser nu på en årlig kapactitet på 400 MW i 2023. Udvidelsen betyder, at virksomheden vil ansætte op mod 200 flere medarbejdere inden 2025.

Nordic Waterproofing rammer første milliardomsætning i andet kvartal

Dansk-svenske Nordic Waterproofing lander for første gang over en mia. svenske kr. i nettoomsætning i løbet af et kvartal, fremgår det af virksomhedens delårsrapport. Omsætningsrekorden kommer efter en travl opkøbsrejse for vandteknikvirksomheden, der ikke ser ud til at sænke farten.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs