CleantechWatch

Miljøteknik

Liqtech ser salget styrtdykke under corona

Efter et rekordsalg i årets første måneder må cleantechvirksomheden Liqtech tage sig til takke med en halvering af omsætningen i årets andet kvartal. Der er dog allerede nu klare spor på bedring i markedet, vurderer direktør.

Norges nye oliechef vil pumpe olie på den grønne måde

Anders Opedal vil bruge sin ingeniørerfaring til at sikre kerneforretningen hos Equinor. Han mener samtidig ikke, at han mangler erfaring med vedvarende energi. Olieselskabet lægger op til at gøre den nye direktørs løn delvist afhængig af klimapræstationerne.

Dansk batteripionér sigter mod milliardsalg om få år

Lithium Balance har efter mere end et årti endelig fået sparket døren ind til bilindustrien med sine styringssystemer til batterier. Med det afsæt er kursen ifølge adm. direktør Lars Barkler lagt mod en fordobling af omsætningen. Hvert år.

Britisk oliegigant er på en grøn kurs uden udvej

British Petroleum har trykket genstart på store dele af sit forretningsgrundlag og kommer helt anderledes ud på den anden side – selv hvis oliepriserne pludselig vender tilbage til fordums styrke. Briterne har bragt transformationen til live, mener analytiker.

Grøn entreprenør skifter ud i toppen

Ledelsen i Forstas, der blandt andet udfører anlægsarbejde for forsyninger, kommer fremover til at udgøre tre direktører, som skal føre arven videre.

True Energy-direktør lader sig ikke bremse af underskud

Der er fortsat masser af strøm på batteriet hos True Energy, der kører ufortrødent videre trods underskud, forsikrer direktør. Hun er dog ikke afvisende overfor at hente flere penge ind senere for at understøtte virksomhedens ambitioner.