CleantechWatch

Miljøteknik

Startup vil trække tekstilaffaldet ud af forbrændingen med kemisk genanvendelse

Textile Change vil med sin kemiske proces øge genanvendelsesprocenten og sikre, at mere tekstil forbliver i god kvalitet, når det er endt som affald. Virksomheden har fået tildelt MUDP-støtte til at udvikle og udbrede sin teknologiske løsning, så flere i fremtiden kan komme til at arbejde med genanvendte fibre. (Opdateret.)

Dansk startup indlemmes i norsk acceleratorprogram

Det Oslo-baserede investeringsselskab Katapult har optaget danske Frame i et af sine acceleratorprogrammer, som blandt andet skal klæde virksomheden på til at udvikle en langsigtet fundingstrategi. Deltagelsen akkompagneres af en investering fra det norske selskab.

Danfoss sætter endeligt punktum på finsk opkøb

Industrikæmpen Danfoss har tilbagebetalt den sidste del af gælden i forbindelse med opkøbet af finske Vacon i 2014. Ifølge Danfoss' finansdirektør er det et tegn på stærkt cashflow i Danfoss.

Re-Match-konkurrenter slår pjalterne sammen for at erobre Europa

GBN i Holland, der af danske Re-Match er blevet fremhævet som en "betydelig" konkurrent, og tyske Formaturf indgår samarbejde med henblik på medejerskab. Allerede med den kommende fabrik forventer Formaturf at nå break even og sætte sig tungt på det tyske marked.

1 - 25 af 2680
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs