CleantechWatch

Miljøteknik

Kingo Recycling henter ny direktør internt

Det er en gammel kending, der skal stå i spidsen for miljøvirksomheden Kingo Recycling fremadrettet, efter virksomhedens tidligere adm. direktør Allan Leth har valgt at træde tilbage. Den nye direktør har nemlig siddet i direktørstolen før.

Ny adm. direktør for Tekniq Arbejdsgiverne

Den nuværende adm. direktør for Tekniq Arbejdsgiverne, Niels Jørgen Hansen, går på pension den 1. maj. Hans efterfølger har en mangeårig erfaring som embedsmand i Erhvervsministeriet og Beskæftigelsesministeriet.

Vand og Teknik satser på sjællandsk vækst

Miljøteknikvirksomheden Vand og Teknik så fremgang på både top- og bundlinje i 2019. Nu håber direktøren, at store investeringer i vandforsyningerne og en åbning på det sjællandske marked kan sikre væksten fremadrettet.

Direktør i P. Olesen og Sønner træder tilbage

Det bliver i fremtiden direktøren og bestyrelsesformandens sønner, der skal stå i spidsen for entreprenørvirksomheden P. Olesen og Sønner, efter direktør Jens Olesen har valgt at trække sig tilbage.

Danfoss holder fast i amerikansk opkøb

Coronakrisen får ikke Danfoss-topchef Kim Fausing til at ryste på hånden i forhold til at gennemføre opkøbet af det amerikanske selskab Eatons hydraulik-division.