CleantechWatch

Miljøteknik

Cleantech-virksomhed vinder DI's Initiativpris 2019

Lundberg Tech har skabt et "grønt væksteventyr" og vinder derfor Dansk Industris Initiativpris 2019. Virksomheden har siden 2015 haft en årlig vækst i resultatet på mere end 30 pct. og har udvist "en særlig grad af mod" til at gribe nye muligheder, udtaler DI.

Dårligt lavsvovlsbunker fundet i flere nøglehavne

Veritas Petroleum Service, der tester brændstof, har på en måned udsendt adskillige advarsler om for mange sedimenter i nye brændstoffer med 0,5 pct. svovl, som miljøkrav fra årsskiftet har forpligtet skibe til at sejle med.

Novozymes vil løfte bioenergien med gær og sambarytmer

Novozymes satser på, at større salg af gærproduktet Innova og endnu større penetration af især det latinamerikanske marked vil skabe vækst for bioenergien i 2020. Men det er bare en branche, som er forbundet med stor usikkerhed, siger finansdirektør, Lars Green.

Novozymes ender året med negativ vækst

Efter et år med flere nedjusteringer var fremgang i fjerde kvartal ikke nok til at rette op på resultatet i Novozymes, som kommer ud af 2019 med negativ organisk vækst og et svindende overskud. Et utilfredsstillende resultat, fastslår afgående topchef. (opdateret)

Koreansk gigant kan sikre grøn dansk startup succes i Asien

Infusers direktør har flere asiatiske markeder i kikkerten, efter virksomheden tidligere på måneden fik en millioninvestering fra sydkoreanske Samsung. Det er i Asien, at virksomhedens teknologi skal finde det helt store gennembrud, fortæller han.

CleantechWatch trial banner 21 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere