CleantechWatch

Bæredygtighedsprofil forlader PFA efter få måneder på posten

Sasja Beslik har fået nyt job inden for bæredygtige investeringer og forlader dermed PFA, som annoncerede hans tiltræden i september.

Sasja Beslik er blevet ansat som bæredygtighedsdirektør hos SDG Impact Japan. | Foto: Jakob Melgaard / PFA

Sasja Beslik forlader pensionsselskabet PFA, hvor han i september sidste år blev ansat som bæredygtighedschef.

Han skal fremover være bæredygtighedsdirektør hos SDG Impact Japan, der er en investerings- og rådgivningsvirksomhed med speciale i bæredygtige investeringer. Det skriver CleantechWatch’s søstermedie, AMWatch.

Sasja Beslik skal desuden stå i spidsen for en ny fond kaldet NextGen ESG Fund Japan, der er for små og mellemstore børsnoterede virksomheder.

Hos PFA bekræfter pressechef Oliver William Gunner, at Sasja Beslik snart er fortid hos den danske pensionskoncern.

”Vi kan bekræfte, at Sasja Beslik forlader PFA i slutningen af maj. PFA har en ambitiøs tilgang til ESG (ansvarlige investeringer, red.) og et stærkt hold til fortsat at stå i spidsen for udviklingen af bæredygtigtige pensionsløsninger til det danske marked, og vi takker Sasja Beslik for hans bidrag til at accelerere dette arbejde yderligere,” siger han i en skriftlig kommentar til AMWatch.

Sasja Beslik fremgår allerede på SDG Impact Japans hjemmeside. På Linkedin har Sasja Beslik delt et opslag om den nye fond hos SDG Impact med en kommentar om, at ”næste generation ESG er her”.

Inden sin ansættelse hos PFA var Sasja Beslik chef for bæredygtig finansiering og virksomhedsudvikling i den schweiziske rigmandsbank J. Safra Sarasin.

Tidligere har han i en årrække arbejdet hos blandt andet Nordea og ABN Amro. Oprindeligt er Beslik uddannet i økonomi og journalistik ved universitet i Stockholm.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch)

Pensionsselskab vil have porteføljen til at skrue op for genanvendelse

PFA investerer stort i Goldman Sachs-klimafond

Mere fra CleantechWatch

Envidan henter ny topchef i Hofor

Morten Fjerbæk bekræfter over for CleantechWatch, at han efter eget ønske træder ud af direktionen i rådgivningsvirksomheden til efteråret.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs