CleantechWatch

Klimaskovfonden melder sig klar med ekspert-team og plan for første klimabidrag

Ekspert-teamet er sat, og allerede næste år forventer Den Danske Klimaskovfond at kunne modtage donationer, der via skovrejsning og udtagning af lavbundsjorder skal sikre klimareduktioner.

Foto: Klimaskovfonden

Klimaskovfonden, der er nedsat af staten for at skabe bidrag til klimaindsatsen i form af skovrejsning og udtagning af lavbundsarealer – står nu klar med teamet, som skal få initiativerne sat i verden.

Det skriver Klimamonitor.

Den tidligere mangeårig direktør for det kommunale partnerskab Gate 21 Poul Erik Lauridsen, der i oktober blev direktør for fonden, har nu fået selskab af det, han kalder et ekspert-team. Her er tale om Mikael Kirkebæk , der kommer fra en stilling som projektleder i Ministeriet for Fødevarer, landbrug og fiskeri og Jørgen Nimb Lassen, som kommer fra en stilling som sekretariatsleder i Foreningen Landskabsværkstedet, hvor han var projektleder for multifunktionelle skovrejsningsprojekter.

De to ansatte får blandt andet ansvaret for ansøgningsrunder, monitorering af projekter og etablering af fondens kommende demonstrationsprojekter.

Klimaskovfonden, der er født under finanslovsforhandlingerne for to år siden, melder, at den for alvor er oppe i luften, og at borgere og virksomheder kan gå ind på en hjemmeside i andet halvår 2022 og købe klimabidrag.

Grønt partnerskab peger på ministeriel klimaforhandler som ny direktør 

Ny klimaskovfond henter første direktør fra grønt partnerskab 

Klimarådet ser potentielt centralt værktøj parkeret i landbrugsaftale 

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs