CleantechWatch

Dumpekarakter til tre topvirksomheder: Langsigtede og ukonkrete klimamål preller af på danskerne

Q8, Elgiganten og Københavns Lufthavn har alle planer om at blive CO2-neutrale, men det giver danskerne ikke meget for ifølge ny undersøgelse fra Voxmeter.

I Kalbygård Skov mellem Aarhus og Silkeborg har Q8 bygget to tankstationer, hvor bl.a. solceller, varmepumper og LED-lys er med til at gøre dem bæredygtige. Men der skal mere til at overbevise danskerne om, at Q8 arbejder for en grøn omstilling. | Foto: Q8

På Q8’s hjemmeside bliver man mødt af overskriften »på vej mod klimaneutralitet« og billedet af en rød bil, der kører igennem en stor grøn skov. Men budskabet om, at Q8 vil bane vej for bæredygtige transportløsninger og være klimaneutral i 2045, giver danskerne tilsyneladende ikke meget for.

I en ny undersøgelse fra analyseinstituttet Voxmeter dumper Q8 nemlig med et brag, når danskerne rangerer de 100 største danske virksomheders bidrag i klimakampen. Q8 indtager sidstepladsen, og ifølge Voxmeters adm. direktør, Christian Stjer, er det udtryk for, at der skal mere end langsigtede klimamål til at overbevise forbrugerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job