CleantechWatch

Kunderne strømmer til grønt pensionsprodukt

PFA's grønne pensionsprodukt, PFA Klima Plus, har givet det traditionelle pensionsprodukt baghjul på afkast, og kunderne strømmer til.

Foto: Mads Claus Rasmussen

Siden PFA i maj i år lancerede sit grønne pensionsprodukt PFA Klima Plus har selskabets kunder flyttet 2 mia. kr. over i klimaproduktet, der siden lanceringen har skabt et bedre afkast end selskabets traditionelle produkt i alle fire risikoprofiler.

Det skriver Børsen.

"Kunderne er utroligt nysgerrige. Vi har sjældent set så stor interesse for et nyt produkt. Pengene flyder ind, det er en usædvanlig tilstrømning,"siger Carsten Holdum, forbrugerøkonom i PFA, til Børsen.

Carsten Holdum fortæller, at cirka 26 pct. af kunder, der har taget selskabets investeringsguide, har valgt selskabets klimaprodukt siden lanceringen.

PFA Klima Plus består af aktier, der er screenet for sin CO2-påvirkning. Kun selskaber, der bidrager til mindre udledning nu og i fremtiden er flyttet over i produktet, skriver Børsen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch)

Pensionsselskab skyder rekordstort milliardbeløb i dansk solcelle-eventyr 

Danmark får central rolle i at øge genanvendelsen for Europas byggebranche

ATP vil investere i sorte forsyningsselskaber for at gøre dem grønnere

Pensionskasser lancerer ny milliardfond til energiomstilling

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs