Velkommen til CleantechWatch Klima

Med et ugentligt nyhedsbrev om klimapartnerskaber og dansk erhvervslivs grønne omstilling tilbyder Watch Medier nu landets bedste overblik over dansk erhvervslivs klimaomstilling.
Foto: Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt
AF SØREN SPRINGBORG, NYHEDSCHEF, WATCH MEDIER

Hvordan takler danske virksomheder den grønne omstilling, og hvilke politiske beslutninger i Danmark og EU vil udstikke kursen for et mere grønt erhvervsliv?

De spørgsmål vil du som læser fremover få svar på her i CleantechWatch Klima. Nyhedsbrevet vil blive udsendt én gang om ugen – hver torsdag kl. 14:00 – og samler de vigtigste historier, som Watch Mediers 13 nicheredaktioner har bragt om industriens initiativer for at omstille og klimatilpasse deres virksomheder i den forløbne uge.

Nyhedsbrevet vil stille skarpt på regeringens og klimapartnerskabernes arbejde med at finde en kurs mod 70 pct. reduktion af drivhusgasser, og det vil samle alle de erfaringer, dansk erhvervsliv gør sig i rejsen mod en grøn omstilling.

Ambitionen er at levere kritisk, uafhængig og fair erhvervsjournalistik om virksomhederne og erhvervslivets grønne dagsorden.

Watch Medier er ejet af JP/Politikens Hus og har på få år opbygget en af landets største erhvervsredaktioner med mere end 65 redaktionelle medarbejdere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også