CleantechWatch

Tidsramme i landbrugsaftale splitter vandbranchen

Den nye landbrugsaftale har gode takter og viser et øget fokus på vandområdet, mener brancheorganisationerne Danske Vandværker og Danva. Men der mangler fart i omstillingen samt konsekvenser for manglende overholdelse, lyder det.

Susan Münster, der er direktør i Danske Vandværker, kalder den nye klimaaftale for landbruget for "et stærkt signal" om, at der skal ske noget på området. | Foto: Danske Vandværker / PR

Et fokus på kvælstofreduktion i de danske vandmiljøer får brancheorganisationerne Danva og Danske Vandværker til at give den netop indgåede landbrugsaftale en overordnet positiv modtagelse.

Men hvor Danva savner mere omstillingshastighed i landbruget, ser Danske Vandværker mere venligt stemt på tidsrammen om en planlagt opfølgning på reduktionskravene i 2023 eller 2024.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs