CleantechWatch

Seks klimaiværksættere skal dyste om en kvart million

Seks udvalgte iværksættere skal dyste om en kvart mio. kr. og titlen som årets klimaiværksætter i en konkurrence, som Middelfart Sparekasse og de regionale erhvervshuse står bag.

Martin Baltser er direktør i Middelfart Sparekasse, som står bag konkurrencen. | Foto: Middelfart Sparekasse/PR

Der er 250.000 kr. på højkant, når seks iværksættere skal dyste om at blive årets klimaiværksætter i en konkurrence stablet på benene af Middelfart Sparekasse og de regionale erhvervshuse bag Klimaboost.

De seks udvalgte virksomheder beskæftiger sig blandt andet med miljørigtig transport i byerne, teknologier, der kan hive energi ud af slam og pasteurisering via UV-lys, som kan give store energibesparelser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs