CleantechWatch

Energi Fyn byder 900 millioner for fjernvarmeselskab

Odense Kommune har underskrevet et aftalepapir med Energi Fyn om betingelserne for et køb af Fjernvarme Fyn. Latterlig lav pris, tordner rådmand.

Der synes at være hvid røg på vej op ad skorsten omkring Energi Fyns køb af Fjernvarme Fyn, der bl.a. ejer Fynsværket. | Foto: Carsten Andreasen/IND

Fjernvarme Fyns fremtid har i stigende grad været til diskussion over det seneste års tid. Nu er den diskussion så fremskreden, at den skal tages i Odense Kommunes byråd og på fire borgermøder. Der er således underskrevet et aftalepapir med Energi Fyn, der tilbyder 900 mio. kr. for det kommunale fjernvarmeselskab.

"Teknisk og økonomisk har Energi Fyn mulighed for at gennemføre den kommende grønne omstilling af fjernvarmen. Vi varetager allerede Fjernvarme Fyns kundeservice og afregning, og stort set alle kunder hos Fjernvarme Fyn er andelshavere i Energi Fyn. Alt i alt er der meget, der gør et eventuelt køb af Fjernvarme Fyn attraktivt for Energi Fyn," siger energiselskabets adm. direktør Bent Agerholm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs