CleantechWatch

Vestforbrænding i gang med omfattende vedligehold

Anlægget i Glostrup advarer om støj, øget trafik og lugtgener i forbindelse med seks ugers arbejde.

Foto: PR / Vestforbrænding

Vestforbrænding har taget hul på et planlagt vedligehold over de kommende seks uger – to uger mere end normalt – skriver Glostrup-virksomheden i en pressemeddelelse.

”Arbejdet omfatter stort og tungt materiel og store komponenter til blandt andet en af vores to forbrændingsovne. Det er også et arbejde, som vil foregå uden for normal arbejdstid og fra tidlig morgen til sen aften,” skriver pressechef på Vestforbrænding Per-Henrik Goosmann i meddelelsen.

Han tilføjer, at der blandt andet bliver opsat støjværn og anvendt elektriske kompressorer og værktøj.

”Men som i de foregående år kan det ikke undgås, at vi kommer til at støje mere, end vi gør i det daglige. Det er vi meget bevidste om, og både ansatte og udefra kommende håndværkere er instrueret i at begrænse støj mest muligt.”

Der vil i kortere perioder endvidere være en risiko for lugtgener, og der vil være ekstra trafik i området, fremgår det videre af meddelelsen.

Thisted søger CCS-pulje i trods

Fra skibums til affaldsnørd

Affaldsselskab tror på dansk anlæg til madrasgenanvendelse efter forsøg

Mere fra CleantechWatch

Ny aftale sikrer både lavere elafgift og afdragsordning

Et bredt politisk flertal er blevet enige om en aftale, der skal hjælpe danskerne igennem en vinter præget af høje energipriser. Aftalen rummer blandt andet en sænkelse af elafgiften, afdragsordning og flere penge til udrulning af fjernvarme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs