CleantechWatch

Holygrail viser lovende resultater efter test hos ARC

Første måned med test af det EU-støttede sorteringsanlæg Holygrail er en succes. Sådan lyder det fra flere europæiske talere under et emballagearrangement på Amager i København.

Et kig ind i sorteringsanlægget, der er placeret hos ARC på Amager i København. Anlægget opdager 96 pct. af al emballage med det usynlige vandmærke. | Foto: Holygrail PR

De mange fremmødte fra hele Europa bliver delt op i tre grupper, iført gule sikkerhedsveste med påskriften ARC, inden turen går forbi det anlæg, der bliver hyldet som "revolutionerende" for sortering af emballage.

Forinden har forsamlingen, der primært består af repræsentanter fra de over 145 europæiske organisationer og virksomheder fra det EU-støttede Holygrail-projekt, fundet sig til rette i Copenhill Café. De store panoramavinduer giver et enestående kig til selve Copenhill, der skjuler ARC's enorme forbrændingsanlæg på Amager i København.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Henrik Stiesdal stopper som topchef

Stifteren af Stiesdal-koncernen, der blandt andet står bag pyrolyseteknologien Skyclean, rykker et skridt ned i direktionen for at hellige sig til teknologiudvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs