Ragn-Sells får grønt lys til stor udvidelse

Genanvendelesvirksomheden har af Næstved Kommune fået godkendelse til at udvide sin matrikel på Maglemølle, der også tjener som selskabets hovedkontor i Danmark.
Foto: Martin Lehmann/Politiken
Foto: Martin Lehmann/Politiken

Ragn-Sells kan nu gå videre med planerne om at udvide sine aktiviteter i Næstved.

Kommunen har således blåstemplet miljø- og genanvendelsesvirksomhedens planer om næsten af fordoble virksomhedens samlede areal fra cirka 8.600 kvadratmeter til cirka 16.000 kvadratmeter.

Det skriver Næstved Kommune på sin hjemmeside.

Anlægget fungerer som Ragn-Sells hovedkontor i Danmark og modtager og håndterer samtidig både genanvendeligt. elektronik og farligt affald.

Næstved-afdelingen har tidligere også tjent som sæde for selskabets danske vognmandsforretning, som Ragn-Sells i 2012 dog valgte at frasælge for at fokusere på kerneforretningen med affaldsbehandling.

Kommunen har i forbindelse med miljøgodkendelsen vurderet, at den forestående udvidelse ikke er VVM-pligtige, og der bliver derfor ikke foretaget en yderligere miljøvurdering eller udarbejdet en miljøkonsekvensrapport for ændringen af anlægget.

Ragn-Sells A/S er en del af den skandinavisk Ragn-Sells-koncern, der omsatte for 6,6 mia. svenske kr. i 2020. Koncernen driver 96 anlæg fordelt ud over Sverige, Norge, Danmark og Estland.

Faerch og Ragn-Sells i nyt samarbejde med Miljøministeriet: For meget plast går op i røg

Ragn-Sells vil have kommuner til at kickstarte efterspørgslen på grøn plast

Ragn-Sells Danmark mere end fordobler overskuddet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også