CleantechWatch

Små forsinkelser kan vælte hver anden kommunes tidsplan for affaldssortering

Selv med en dispensation på halvandet år er det tæt på umuligt at leve op til nye affaldssorteringskrav, uden at det får betydelige økonomiske konsekvenser, advarer en lang række kommuner i interne ansøgninger. Minister står dog fast.

Foto: Marius Pedersen //PR

Trods yderligere dispensationer til at implementere regeringens omfattende affaldssortering, er der stadig ikke plads til megen slinger i valsen i de danske kommuners omlægningskamp.

Over hver anden kommune har nemlig fastsat en stram tidsplan for endelig implementering af samtlige affaldsfraktioner i løbet af december eller 1. januar 2023 – der skal altså blot få dages forsinkelser til, at affaldskorthuset vælter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs