CleantechWatch

Nyt DI-sekretariet skal sikre mere plastgenanvendelse i byggebranchen

Et sektorsamarbejde mellem Mijøministeriet og Dansk Industri skal sikre mere genanvendelse af plastik i byggebranchen og bidrage til at nå målet om at sikre 75 pct. genanvendelse af branchens plastik inden 2030.

Foto: DI/PR

Byggebranchens plastik fra indpakningen af stilladser, granulat, rør, kabler og lignende skal ikke bare havne i skraldespanden, men i højere grad sendes til genanvendelse.

Det skal et sektorsamarbejde mellem erhvervsorganisationen Dansk Industri og Miljøministeriet være med til at opbygge, lyder det i en pressemeddelelse fra ministeriet. Samarbejdet indebærer ligeledes et nyoprettet sekretariat hos DI med repræsentanter fra alle dele af byggebranchen, lyder det.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs