CleantechWatch

Professor i miljøret: Svært at klassificere eksportaffald korrekt

Komplekse eksportregler leder til flere lignende affaldstvister som den, der gør sig gældende for den norske affaldshåndteringsvirksomhed Geminor, lyder det fra professor i miljøret. Miljøstyrelsen oplever dog sjældent, at affald bliver klassificeret forkert.

Foto: Finn Frandsen

"Det er den, der har anmeldt overførsel af affaldet, der har ansvar for, at det er i orden – det er fuldstændig simpelt."

Så klokkeklart lyder det fra Peter Pagh, professor i miljøret ved København Universitet i et interview med CleantechWatch om virksomheders ansvar for at deklarere affald til eksport mellem EU-landene korrekt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs