CleantechWatch

Prisen på Helsingør Forsynings nye genbrugsanlæg lander på 49 mio. kr.

Entreprenørfirmaet NCC er gået i gang med at bygge en ny genbrugsplads til 49 mio. kr. i Helsingør, som forventes at stå klart til næste år.

Et cirkulært motiv i arkitekturen skal gøre den nye genbrugsplads mere fleksibel, lyder det. | Foto: Helsingør Forsyning

Første spadestik til en ny bynær genbrugsplads på 11.300 kvadratmeter i Helsingør, der forventes at koste 49 mio. kr., er nu taget.

Det skriver Frederiksborgs Amtsavis.

Målet er, at genbrugspladsen kan være med til at sikre, at 50 pct. af kommunens husholdningsaffald bliver genbrugt i 2022 mod de 35 pct. i dag, lyder det.

Med den nye genbrugsplads skal der ligeledes være øget fokus på cirkulær økonomi. Det skal blandet andet være muligt at købe, sælge eller bytte genbrugsmaterialer som elektronikprodukter, møbler og byggematerialer.

ARC er vokset ud af genbrugsplads og udvider i nyt projekt

Aalborg Forsyning lancerer ny CSR-strategi

Ny undersøgelse: Næsten 80 pct. af affaldet på genbrugspladserne sorteres 

Forsyning Helsingør sætter navn på entreprenør til ny genbrugsplads

Mere fra CleantechWatch

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs