CleantechWatch

Affaldsstartup vil opruste datingsite for genanvendelige materialer med ny investor

Markedsplatformen Upcycling Forum, der matcher virksomheder med genanvendelige restmaterialer, vil med en ny investor i ejerkredsen udvide sin kundekreds og på sigt skabe en platform, der kan nå ud over landets grænser.

Rasmus Falkenberg, medstifter og direktør i Upcycling Forum, roder efter restaffald i en container. Han håber, at han kan få flere danske og europæiske virksomheder til at bruge restmaterialer i deres produktion og byggeri. | Foto: Upcycling Forum/PR

Med en ny medejer og nytilført kapital i ryggen vil startup-virksomheden Upcycling Forum, der har udviklet en online markedsplatform for genanvendelige restmaterialer, nu udvide kundekredsen og materialelisten og skabe en skalerbar platform, der på sigt skal kunne bredes ud over landets grænser.

Det fortæller medgrundlægger og direktør i Upcycling Forum, Rasmus Falkenberg, i kølvandet på sidste uges nyhed om, at den anerkendte it-virksomhed Trifork for et endnu hemmeligt beløb har købt 17 pct. af den aarhusianske startup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs