CleantechWatch

Foreløbig vurdering: Usikkert om KL's "dødsliste" lukker mindst effektive anlæg

Fejl i datagrundlaget i rapporten bag KL's såkaldte "dødsliste" kan have sat de forkerte anlæg på listen, lyder det i en foreløbig vurdering fra Forsyningstilsynet, som Wastetech har fået aktindsigt i.

Foto: Argo//PR

Det er usikkert, om det reelt er de mindst effektive anlæg, der af Kommunernes Landsforening (KL) er blevet udvalgt til at lukke og dermed sendt på den såkaldte "dødsliste", viser et udkast til en foreløbig vurdering fra Forsyningstilsynet, som Ingeniørens nichemedie Wastetech har fået aktindsigt i.

Det skyldes ifølge vurderingsudkastet en række mulige fejl i datagrundlaget, herunder især data for anlæggenes totale drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, og det gør det ifølge vurderingen "vanskeligt" at vurdere de præcise konsekvenser og svært at sammenligne anlæggene, lyder det blandt andet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job