CleantechWatch

Marius Pedersen samler sjællandske aktiviteter i ny afdeling

Marius Pedersen etablerer nu en ny afdeling i Ringsted, som skal samle alle affaldsselskabets aktiviteter uden for København.

Foto: Marius Pedersen //PR

Affaldsselskabet Marius Pedersen har valgt at etablere en ny afdeling i Ringsted, som skal samle alle selskabets sjællandske aktiviteter uden for København ét sted.

Det skriver Building Supply med henvisning til en pressemeddelelse fra JD Byg, der er hentet ind til at opføre bygningerne, mens Marius Pedersen selv står for anlæg- og belægningsarbejdet til den nye afdeling i erhvervsområdet Business Park Ringsted.

"Vi samler alle vores aktiviteter på Sjælland uden for København i Business Parken," siger adm. direktør i Marius Pedersen A/S, Simon Clausen, ifølge Building Supply.  

De første spadestik til den nye afdeling blev taget i starten af januar, og forventningen er, at Marius Pedersens specialister i affaldsbehandling og genanvendelse vil være køreklar fra den nye afdeling ved udgangen af året. 

Reconor har seks opkøb i kikkerten 

ARI fordobler antallet af medlemmer

Argo vil genanvende mere erhvervsaffald i nyt projekt 

Mere fra CleantechWatch

Her er ugens bedste historier på CleantechWatch

Frasalg af aktier som følge af en høj arveafgift, et forslag til en ny emballagelov fra EU og flere vandfolk til rådgivningsbranchen er blandt andet nogle af de ting, der har været på tapetet i ugens løb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs