CleantechWatch

H.J. Hansen lander største overskud i mange år

Trods et dyk i omsætningen som resultat af coronavirus har H.J. Hansen Genvindingsindustri vendt sidste års tab til et "særdeles tilfredsstillende" millionoverskud i sit forskudte regnskabsår. Næste år kan blive endnu bedre, vurderer ledelsen.

Hård konkurrence og en global pandemi til trods er det lykkedes H.J. Hansens Genvindingsindustri at tjene markant mere på kerneforretningen med indsamling og genvinding samt efterfølgende salg af jern- og metalskrot. Selskabet er en del af er er en del af H.J. Hansen Holding. | Foto: H.J. Hansen Genvindingsindustri

Benhård styring af omkostningerne, statslige hjælpepakker og stigende priser på metalskrot i løbet af foråret sikrer H.J. Hansen Genvindingsindustri et markant overskud i et regnskabsår, som ellers har været tynget af coronavirus.

Et tab på bundlinjen på ca. 2,5 mio. kr. i det forudgående regnskabsår for genvindingsvirksomheden er således blevet vendt til et overskud på knap 19 mio. kr. i det nye årsregnskab, der løber fra oktober 2019 til september i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job