CleantechWatch

Store affaldsinvesteringer vælter frem i slipstrømmen på ny aftale

Affaldsaftalen har ifølge Affalds- og Ressourceindustrien givet en sikkerhed, der hidtil har stået i vejen for mange investeringer i genanvendelsesløsninger på dansk jord. Siden aftalen er flere store investeringer blevet annonceret.

Foto: Dansk Affaldsforening/PR

Quantafuel vil opføre et industrielt anlæg til kemisk genanvendelse af plast i Danmark, Windspace vil samle 300 mio. kr. til et nyt dækgenvindingsanlæg i Nyborg, mens Aage Vestergaard Larsen er gået i luften med sit nye sats på at genanvende husholdningsplast.

Siden vedtagelsen af affaldsaftalen i juni og det tilhørende opgør med kommunalt ejerskab over behandlingsanlæg og udbudspligt på genanvendelige fraktioner er det væltet frem med meldinger om store anlægsinvesteringer fra den danske genvindingsindustri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Merkur frygter greenwashing i nye mørkegrønne investeringsfonde

Investeringschef Helle Juul Lynge fra Merkur Andelskasse frygter, at glansen allerede er ved at gå de nye "mørkegrønne" investeringsfonde, som skal leve op til de højeste grønne standarder. Hun er bange for, at både klimaet og forbrugerne taber, hvis de på papiret grønneste fonde bliver brugt til greenwashing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs