CleantechWatch

Svensk emballagevirksomhed om dansk opfindelse: "Det kan blive en stor forretning"

Emballagevirksomheden Fiskeby er i dialog med danske Michael Kristensen, der har opfundet en metode til at udvinde plast fra fødevarekartoner. Hvis metoden virker, er man klar til at samarbejde.

Fiskeby har allerede meldt sig på banen til at modtage dansk fødevarekarton-affald, når dette skal sorteres separat fra 2021. | Foto: Per Folkver/Politiken/Ritzau Scanpix

Iværksætteren Michael Kristensens opfindelse til at udvinde genanvendelig plast fra fødevarekartoner har tiltrukket interesse fra en betydelig aktør på markedet.

Den svenske emballagevirksomhed Fiskeby, som er de eneste i Skandinavien, der genanvender returfibre fra fødevarekartoner, er således i dialog med den danske opfinder om et muligt samarbejde.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Affaldsaftalen har gjort sektoren til en ideologisk kampplads

Analyse: En reduceret forligskreds, udsatte indsamlinger og skeptiske renovatører. Affaldsaftalen fra juni sidste år skulle have været trædestenen, der lettede fremtidige klimaforhandlinger, men er blevet mere omstridt end som så. CleantechWatch ser tilbage på aftalens første leveår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs