CleantechWatch

"Sandheden er, at det meste affald betaler vi mange penge for at komme af med"

Adm. direktør i Vestforbrænding, Steen Neuchs, stiller over for CleantechWatch skarpt på de mest og mindst tilfredsstillende dele af det nye affaldsforlig – og melder sig parat med løsninger i den videre udmøntning.

Foto: PR / Vestforbrænding

Først kom Steen Neuchs til Vestforbrænding som ny direktør, få dage senere kom coronanedlukningen til Danmark – og så kom udsigten til et regulært paradigmeskift på affaldsområdet med det nye affaldsforlig.

CleantechWatch har stillet den adm. direktør for Danmarks største offentligt ejet affaldsselskab tre spørgsmål om den nye affaldsaftale, som med krav om udbudspligt af genanvendeligt affald, neddrosling af forbrændingskapaciteten og sortering i ti fraktioner ventes at få store implikationer for den danske affaldssektor.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs