CleantechWatch

Urbaser klar på fællesejede affaldsanlæg – det er ARI ikke

"Super fornuftigt," siger Urbaser-chef om Dansk Affaldsforenings forslag om øget samarbejdet i branchen og fællesejede anlæg, som kan behandle affald fra kommuner og erhverv. I ARI er man mere skeptisk.

Foto: PR / Vestforbrænding

Spørger man Urbaser har Dansk Affaldsforening ramt hovedet på sømmet med sit nye affaldsudspil og det tilhørende oplæg til offentlig-private partnerskaber (OPP'er) på affaldsområdet.

"Det er super fornuftigt, og vi er rigtig glade for, at det nu også kommer fra den offentlige side bordet, som Dansk Affaldsforening jo er," siger Urbasers markedschef, Stefan Olin, som længe har slået på tromme for et opgør med den skyttegravstænkning, han mener har præget samarbejdet mellem den kommunale og private side af affaldssektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs