CleantechWatch

Skraldesensorer giver udfordringer i København

Pilotprojekt med sensorer på skraldespande i København har været ramt af en række især tekniske udfordringer. "Hvis vi skal være ærlige, så er vores erfaringer derfor ikke super gode indtil videre," siger driftschef til Wastetech.

Foto: Nordsense / PR

Sensorteknologi og analyse af data bliver i disse dage udråbt som en potentiel revolution af affaldsbranchen, men de seneste halvandet års erfaringer med et sensorprojekt i København har været præget af tekniske udfordringer, skriver Wastetech.

"Hvis vi skal være ærlige, så er vores erfaringer derfor ikke super gode indtil videre. Jeg vil dog nødig skyde skylden på produktet, før vi får dannet os et mere specifikt overblik over problemerne," siger driftschef ved Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning, Nikolaj Hvingtoft Hansen, til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs