CleantechWatch

Skraldesensorer giver udfordringer i København

Pilotprojekt med sensorer på skraldespande i København har været ramt af en række især tekniske udfordringer. "Hvis vi skal være ærlige, så er vores erfaringer derfor ikke super gode indtil videre," siger driftschef til Wastetech.

Foto: Nordsense / PR

Sensorteknologi og analyse af data bliver i disse dage udråbt som en potentiel revolution af affaldsbranchen, men de seneste halvandet års erfaringer med et sensorprojekt i København har været præget af tekniske udfordringer, skriver Wastetech.

"Hvis vi skal være ærlige, så er vores erfaringer derfor ikke super gode indtil videre. Jeg vil dog nødig skyde skylden på produktet, før vi får dannet os et mere specifikt overblik over problemerne," siger driftschef ved Københavns Kommunes teknik- og miljøforvaltning, Nikolaj Hvingtoft Hansen, til mediet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs