CleantechWatch

Dansk Affaldsforening savner afgørende svar i affaldskortlægning

En ny rapport fra Miljøstyrelsen, der har kortlagt husholdningsaffaldets vej gennem affaldskæden, bringer ikke de store overraskelser med sig hos Dansk Affaldsforening, hvis medlemmer allerede kender til flere af rapportens konklusioner, lyder det.

"Vi kan ikke løse alle problemer fra bunden af skraldespanden," siger direktør i Dansk Affaldsforening, Mikkel Brandrup. | Foto: PR // Dansk Affaldsforening

Den længe ventede rapport fra Miljøstyrelsen, som har kortlagt mulighederne for at spore husholdningsaffaldet og det husholdningslignende affalds vej gennem affaldskæden, gør os ikke klogere på, hvad der rent faktisk sker med affaldet.

Sådan lyder dommen fra brancheorganisationen Dansk Affaldsforening, der peger på, at rapporten, som er udarbejdet af Rambøll på vegne af Miljøstyrelsen og baseret på interview med relevante aktører i branchen, ikke har fulgt affaldet hele vejen gennem kæden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job