CleantechWatch

Plastix har vokseværk – køber nyt domicil

For at sikre flow i produktionen har plastgenvindingsvirksomheden Plastix brug for mere plads. Derfor har virksomheden nu købt sig ind på et 3.000 kvadratmeter stort domicil.

Foto: Plastix

Plastgenvindingsvirksomheden Plastix har overtaget et 3.000 kvadratmeter stort domicil, som skal bruges til logistikhal og varehus, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

"Det passer ind i den fremtidsplan, vi har for Plastix, at vi nu kan udvide med disse kvadratmeter," siger Hans Axel Kristensen, som er adm. direktør i virksomheden, der omdanner brugte fiskeredskaber til genanvendeligt plastikgranulat.

Der er brug for pladsen til at opbevare store lagre af de brugte fiskeredskaber, så man kan sikre flow i produktionen, fortæller direktøren desuden.

Hans Axel Kristensen ser store perspektiver for Vestjylland i den grønne omstilling og forventer at ansætte yderligere 35 medarbejdere i løbet af året, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Plastix roser planer om oprydning af fiskenet – men minister bør sikre genanvendelsen

"Danmark er ikke en plast-recycling nation – vi er slet ikke kommet i gang"

Hver tiende virksomhed inden for genbrug har rejst rødt flag i regnskabet 

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs