CleantechWatch

Affaldsselskabet Nomi4S truer med at lade skraldet stå i flere kommuner

For mange borgere i Holstebro, Struer og Lemvig Kommuner kan ikke finde ud af at sortere affald. Det får nu affaldsselskabet Nomi4S til at true med at lade skraldet stå.

Foto: Mathias Svold/IND

Det kniber med at sortere affaldet korrekt i Holstebro, Struer og Lemvig Kommuner. Derfor melder det fælleskommunale affaldsselskab Nomi4S nu ud, at borgerne ikke får tømt deres spande, hvis der er sorteret forkert. Det skriver Dagbladet Holstebro.

De tre kommuner har ændret sorteringsreglerne, så borgerne de seneste seks uger har skullet sortere på en ny måde. Nomi4S har derfor forståelse for, at borgerne lige skulle vænne sig til den nye opdeling af skraldespanden, hvor et stort rum fremover skal benyttes til metal og plast, mens aviser skal smides i et lille rum. 

Men indkøringsperioden bør være slut nu, mener Nomi4S.

"Nu begynder vi at sige, at hvis der ikke er byttet om, så er det en fejlsortering, og så vil beholderen ikke blive tømt, siger Gitte Bak, der er divisionschef for det borgerrelaterede område hos Nomi4S.

Om få uger tages der hul på anden anden etape, hvor borgerne skal vænnes til at sortere i madaffald og restaffald.

Affaldssorteringen halter i Favrskov

Affaldsselskab hæver pris for forbrugerne efter omstilling

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs