CleantechWatch

Affald

Kingo Recycling henter ny direktør internt

Det er en gammel kending, der skal stå i spidsen for miljøvirksomheden Kingo Recycling fremadrettet, efter virksomhedens tidligere adm. direktør Allan Leth har valgt at træde tilbage. Den nye direktør har nemlig siddet i direktørstolen før.

Direktør i P. Olesen og Sønner træder tilbage

Det bliver i fremtiden direktøren og bestyrelsesformandens sønner, der skal stå i spidsen for entreprenørvirksomheden P. Olesen og Sønner, efter direktør Jens Olesen har valgt at trække sig tilbage.

Flere kommuner vil genåbne genbrugspladser

Flere borgmestre i hovedstadsområdet arbejder sammen om at få genåbnet genbrugspladserne, så private kan komme af med deres affald. Det samme gør KL, og en åbning kan være på trapperne.

Miljøstyrelsen vil indhente efterslæb på affaldsdata

I kølvandet på kritik af kvaliteten og hastigheden i affaldsdata fra Miljøstyrelsen, vil styrelsen bestræbe sig på at få valideret og udgivet affaldsstatistikkerne fra 2018 og 2019 hurtigere. "Vi er nødt til at komme op på beatet med de her tal," siger kontorchef.

Skraldemænd frygter coronasmitte via affaldsposer og -spande

CORONAVIRUS: Remondis og andre renovatører er bekymrede for coronasmitte, når de håndterer dagrenovation. Derfor har Remondis iværksat en kampagne, der bl.a. skal få borgere til at lukke affaldsposer ordentligt. Men coronavirus smitter ikke gennem affald, vurderer professor.