CleantechWatch

EU's klimalov får på hatten allerede inden lancering

Alt for langsom på aftrækkeren lyder kritikken af den klimalov, som EU-Kommissionen præsenterer senere i dag. Både hos Danfoss, Dansk Energi og i EU-parlamentet frygter man, at tingene ikke går hurtigt nok, selvom visse takter i klimaloven også roses.

Formanden for EU-Kommissionen, Ursula vonder Leyen, præsenterede i december sine planer for et klimaneutralt Europa i 2050 for EU-parlamentet. Nu kommer udspillet til den overordnede lovgivning, der skal føre ambitionen i mål. | Foto: Ludovic Marin/AFP/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Det er kommissionsformand, Ursula von der Leyens, svendestykke, der præsenteres i dag til middag i Bruxelles: Den klimalov, der er den overordnede paraply for, hvordan EU skal nå det ambitiøse mål om at gøre Europa til det første klimaneutrale kontinent i 2050.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job