CleantechWatch

Om CleantechWatch

CleanTechWatchmaj21.jpg 

Om CleantechWatch

CleantechWatch går helt tæt på miljøområdet, hvor Danmark med en række virksomheder og forskningsinstitutioner er verdensledende, når det handler om teknologi og ressourceforbrug. CleantechWatch dækker særligt områderne miljøteknik, rådgivning, ressourcer, regulering, forsyning og eksport. Og vi går helt tæt på virksomhedernes resultater, strategi, konkurrence, rammevilkår, profiler og jobskifte.

CleantechWatch er en del af Watch Medier, der henvender sig til læsere med interesse for samfund og erhvervsliv. Watch Medier udgiver ud over CleantechWatch også søstermedierne AdvokatWatch, AgriWatch, AMWatch, EjendomsWatch, EnergiWatch, FinansWatch, FødevareWatch, ITWatch, KapitalWatch, MediaWatch, MedWatch, PolicyWatch og ShippingWatch. Du kan læse mere om Watch Medier her.

Da vi har ambitioner om at levere kvalitetsjournalistik, kræver det abonnement at læse en del af artiklerne på CleantechWatch. Læs mere her, hvis din virksomhed ønsker et abonnement på CleantechWatch: http://cleantechwatch.dk/service/abonnement/

Vi kan kontaktes på denne adresse:

CleantechWatch
St. Regnegade 12
1110 København K

E-mail: cleantechwatch@cleantechwatch.dk

Du kan kontakte redaktionen på tlf.: 33 30 84 10

 

Vil du være en del af redaktionen på CleantechWatch?

Se, om vi har ledige stillinger her.

 

Hvem er vi:

Emma Gelbjerg-Hansen, redaktør

E-mail: egh@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 12

Emma Gelbjerg-Hansen, født 1993, er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og færdiggjorde i 2019 en master i Financial Journalism på City, University of London. Emma har været i praktik på Jyllands-Posten og Finans, hvor hun senere blev fast freelancer. Her fokuserede hun primært på de danske og internationale aktiemarkeder og virksomhedsjournalistik. Emma har været ansat på CleantechWatch siden lanceringen i efteråret 2019.

Frederik Timm Bentsen, journalist

E-mail: ftb@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 16

Frederik Timm Bentsen, født 1991, er uddannet cand.comm. i journalistik og International Development Studies fra Roskilde Universitet i 2020. Frederik har været i praktik på Dagbladet Information og har efterfølgende skrevet for avisen på freelancebasis, samt været tilknyttet flere af Ingeniørens PRO-medier som redaktionsassistent og debatansvarlig. Frederik har været ansat på CleantechWatch siden september 2020. 

 

Simone Jarolics, journalist

E-mail: sj@cleantechwatch.dk
Tlf.: 33 30 84 13
 

Simone Orby Jarolics, født 1992, er uddannet cand.comm i journalistik samt kommunikation fra Roskilde Universitet i 2020. Simone har været i praktik på Ritzaus Bureau, herunder redaktionen i Bruxelles. Hun færdiggjorde sin bachelor of science i fagene journalistik, sundhedsfremme og informatik ved Roskilde Universitet i 2017. Simone har været ansat på CleantechWatch siden april 2021.

 

Du kan finde vores medier her:

watchmedier.dk

advokatwatch.dk

agriwatch.dk

amwatch.dk

ejendomswatch.dk

energiwatch.dk

energywatch.eu

finanswatch.dk

fodevarewatch.dk

itwatch.dk

kapitalwatch.dk

mediawatch.dk

medwatch.dk

policywatch.dk

shippingwatch.dk

shippingwatch.com

Seneste nyt

Se flere jobs